menuMenyVerket Yoga

Reiki

Reiki er en enkel og virkningsfull metode for å tilføre kroppen mer energi. Reiki aktiverer og styrker kroppens selvhelbredende evner og kan også virke helende på akutte og kroniske plager av fysisk, psykisk og emosjonell karakter.

Det stilles ingen diagnose ved en reikibehandling. Det er en helhetlig behandlingsform der energien går til den største ubalansen i kroppen din. Reiki kan også fungere som et godt supplement til andre alternative eller tradisjonelle behandlingsformer.

En behandling varer i 60 minutter, i tillegg til en innledende og en avsluttende samtale. En standard behandling foregår ved at du ligger fullt påkledd på en behandlingsbenk, eventuelt med et pledd over deg. Reikiutøveren legger hendene på forskjellige steder på hodet og kroppen din, slik at reikienergien overføres via utøverens hender til deg.

En reikibehandling er avslappende og balanserende, og de fleste opplever en følelse av dyp avspenning og velvære. En behandling på ca. 1 time gir samme fysiologiske effekt som etter 3-4 timers dyp søvn.

Pris: 75 minutter kr. 800

Terapeut: Christin Schultz

Mobil: 48227251