menuMenyVerket Yoga

Reiki

Tenk om du bare kunne lagt deg på lading når du kjenner at kropp og sinn trenger påfyll. Plugget i kontakten, og latt energien strømme inn. En reiki-behandling fungerer i prinsippet akkurat sånn!
På samme måte som vi kan plugge mobilladeren inn i kontakten og lade mobilbatteriet, kan en reiki-utøver koble seg på den store poolen med energi som omgir oss, og overføre energi til deg ved å legge hendene på kroppen din.

En behandling varer i ca. 65 minutter. Du ligger komfortabelt på en behandlingsbenk, gjerne med et pledd på. Jeg plasserer hendene på 12 ulike områder på kroppen, ca. 5 minutter i hver posisjon. Kroppen din bruker energien der det er størst behov. Har du en akutt skade, går energien ofte dit, men ellers er det ikke mulig å styre energien. Energien går til den største ubalansen i kroppen, enten det er på et fysisk, psykisk eller åndelig plan.
En behandling tilsvarer (energimessig) ca. 3-4 timers søvn!

Hvis du tenker at dette er noe du vil utforske, enten fordi du trenger påfyll eller fordi du er nysgjerrig, har jeg åpnet for behandling på følgende tidspunkter:

Tirsdager kl. 14-15.15

Onsdager kl. 16.15 – 17.30

Torsdager kl. 16.15 – 17.30

 

Reiki-utøver: Christin Schultz

Timebestilling: 48227251

Pris: 900 kr