menuMenyVerket Yoga

Klassisk Yoga - Trinn 1

keyboard_arrow_left Tilbake  til kursoversikten

Kurset er for nybegynnere eller for deg som ikke har gjort yoga på en stund. Kurset er bygget opp slik at du får en bred innføring i alle yogaens elementer, som fysiske øvelser, avspenning, pusteøvelser, enkle meditasjoner og dybdeavspenning (Yoga Nidra).

Rent fysisk vil du ved regelmessig yogapraksis erfare at spent muskulatur blir løsere og smidigere samtidig som underspent muskulatur styrkes. Dette gjør kroppen både sterkere, mer smidig og fleksibel. Du får økt bevegelighet i leddene og stimulert blodsirkulasjonen og energistrømmene i kroppen. De indre organer vitaliseres og på den måten påvirket din helse positivt. 

Programmene er satt sammen med tanke på å gi en helhetlig innvirkning på kropp og sinn. Du lærer en rekke yogastillinger som varierer fra enkle og skånsomme øvelser til øvelser som krever noe mer styrke og utholdenhet. Pusteøvelsene praktiseres for å få en dypere og friere pust, noe som gir deg mer overskudd og energi. Avspenningene får deg til å slappe av og styrker kroppskontakten slik at du føler deg mer hjemme i deg selv.

Hverdagen er krevende og det er verdifullt å skape seg et "pusterom" der tanker og aktiviteter kan falle til ro samtidig som du bygger opp ny energi. I yoga trenes oppmerksomheten og du utvikler evnen til å være tilstede med det som foregår i deg og rundt deg - det kalles også  mindfulness . I våre travle liv virker dette stressreduserende og gir rom for større livsglede.

event_note
22.08.24 - 17.10.24

today
Torsdag
access_time
1800 - 1930

timelapse
8 x 1 t 30 min
Pris :
kr. 2328,-

Lærer:    Christin
Telefon: 48227251