menuMenyVerket Yoga

Yogaferie i Italia 14. - 21. oktober 2021


Bli med Verket Yoga på

Yogaferie i Italia 14. - 21. oktober 2021

Det er ledige plasser på turen.


Abbazia di San Pietro

Det gamle klosteret Abbazia di San Pietro er omgitt av olivenlunder, store løvtrær og vinranker – et vakkert kloster med en helt unik atmosfære. Den eldste delen av klosteret er fra 1158. Sannsynligvis ble klosteret bygget som hvilested for pilegrimene som kom fra Roma på vei til Palestina. En legende sier også at klosteret ble besøkt av Sankt Frans av Assisi.

Klosteret ligger ved den sjarmerende middelalderbyen Trevi i Umbria - 2,5  timers kjøretur nord-øst for Roma og 30 minutter fra Assisi. Det er gangavstand til Trevi, så hit kan du rusle for en kopp Cappuchini eller kjøpe flotte Italienske produkter i kashmir, silke og skinn.

I og med at klosteret er stort, er det lett å finne en rolig plass for seg selv når du skulle ønske det. Det er selvfølgelig basseng her, så muligheten er der for en forfriskende dukkert!

Abbazia di San Pietro drives nå som et studie- og feriesenter. Kursukene her er fra torsdag til torsdag. Klosteret har egne kokker som tilbereder deilige måltider basert på lokale råvarer.

 
Trevi

 

Pris og praktisk informasjon

Yogaferien passer for alle og vi deler gruppen i noen av timene ved behov. Det vil være variert undervisning i både Klassisk Yoga, Medisinsk Yoga og Yin Yoga, ca. 20 timer undervisning. Vi planlegger også en halvdagstur til Assisi.

Vi kan ha med 18 deltakere til yogaferien. Det er 6 enkeltrom og resten er dobbeltrom med separate senger. Alle rom har egen dusj og toilett.

Pris i dobbeltrom: 13 700 kr
Pris i enkeltrom:   15 500 kr

Prisen inkluderer:

NB!: Flybillett er IKKE inkludert i prisen.

 

Il Convento på internett

Il Convento i Google mapsVelg romtype


Personlige opplysninger

Betingelser for påmelding

Når du har sendt oss påmeldingen, vil du motta en e-post fra oss i løpet av et par dager med en bekreftelse på at du har fått plass. Dersom du ikke mottar denne e-posten må du kontakte oss på kurs@verketyoga.no eller ringe oss på mobilnr. 99 78 45 35 eller 48 22 72 51.

Vi sender deg faktura med påmeldingsavgiften per e-post. Denne er på kr. 2000 og må være betalt for at vi skal reservere plass for deg. Påmeldingen er bindende og påmeldingsavgiften refunderes ikke hvis du trekker deg fra yogaferien. 

Det resterende beløpet betales i to delbetalinger; en i februar 2021 og en i juni 2021.

Hvis du må trekke deg fra yogaferien må dette skje innen 1. april for at du skal få tilbakebetalt kursavgiften. Skulle du bli syk og ikke kan delta, må du levere legeerklæring.

OBS! Avbud med legeerklæring mindre enn 30 dager før avreisedag gir ikke rett til tilbakebetaling. Kursstedet har da fått full betaling for din plass og din deltakelse kan ikke erstattes. 

Vi er kursarrangør på stedet, ikke reiseoperatør. Kursstedet sørger for transport til flyplassen på avreisedagen, men om en force majeure-situasjon oppstår under transporten til flyplassen, dekker vi ikke tapt flybillett. Vi anbefaler en avtale med et forsikringsselskap om du ønsker reiseforsikring, og forsikringsdekning ved eventuell sykdom og annet. 

Kryss av for at du aksepterer betingelsene: